De missie, visie en werkwijze van Christelijke hulpverlening en begeleiding - BijDeBron

De missie, visie en werkwijze van Christelijke hulpverlening en begeleiding

Missie, visie en werkwijze

Wij geloven dat ieder mens uniek is geschapen en dat God voor ieder mens een doel heeft. Als dit doel herkend wordt en binnen bereik komt zien we vaak dat mensen gelukkig zijn.

Wij zijn zelf gelukkig met ons leven in het mooie Frankrijk. Daarom en daardoor willen we ook anderen helpen hun doel te vinden. Wij weten dat we in een gebroken wereld leven en dat het leven soms goed tegen kan zitten. Als mensen door omstandigheden uit hun evenwicht zijn, willen we samen met hen werken aan een nieuw perspectief. 

Visie

Kleur. Heb jij je kleur al gevonden? Wij geloven in mensen. Ze zijn uniek, ze zijn waardevol, ze zijn veelkleurig. Alle mensen vormen samen een prachtig geheel. God ziet ons graag als zoals Hij ons geschapen heeft, naar Zijn beeld! Als dit in ons zichtbaar wordt hebben we de wereld iets te bieden! Jammer genoeg hebben veel jonge mensen hun kleur verloren of nog niet eens gevonden. Ze weten niet wie ze zijn of hoe ze mogen zijn. We vinden het bijzonder om met de jongeren samen te mogen ontdekken: welke kleur die God voor jou in gedachten had, past bij jou? 

Werkwijze

Jouw kleur. Hoe ontdek je jouw kleur? In Frankrijk ga je met twee stappen in je leven aan het werk. Die stappen zijn erop gericht dat jij ontdekt wie je bent. 

De eerste stap is een zoektocht naar jouw identiteit, je eigen kleur. De tweede stap is gericht op je eigen kleur kunnen samenvoegen met andere kleuren. 

Dit doen we in een time-out programma, nieuwsgierig, mooi, dat is het begin van het veranderproces!  • Toevoegen aan:
Tip op Hyves

Ruim 1050 kilometer van Nederland vandaan en als jongere even helemaal weg zijn van je moeilijkheden. Je doet wat werkzaamheden in en om de boerderij en krijgt veel persoonlijke aandacht van mensen die God in hun leven kennen. Deze time-out bie...
search
Wij geloven dat ieder mens uniek is geschapen en dat God voor ieder mens een doel heeft. Als dit doel herkend wordt en binnen bereik komt zien we vaak dat mensen gelukkig zijn.