Vraag: Time out! Wat bedoelen we daarmee?

Antwoord: Het begrip ‘Time out’ kennen we uit de sport. Als een coach ziet dat het niet lekker loopt met het team last hij een time out in. Even stilstaan bij wat er aan de hand is. Loskomen van systeem Even na denken. Het gevoel krijgen dat je weer weet hoe je verder moet gaan. Even gaan doen wat je moet doen! En dan weer aan de slag!

Dat is wat we hier doen. Eerst nadenken over jezelf, time out! En dan maken we een plan hoe je dit in Nederland kunt gaan uitvoeren. Daarna weer terug en aan de slag. Dit is in het kort wat wij bieden.

En jij? Wat heeft een time out met jou te maken? Waarom moet jij voor een time out naar Frankrijk? Bij een familie in huis, aan het werk op een oude boerderij? In een vreemd land met een vreemde taal en een vreemde cultuur?

Een time out in Frankrijk helpt je na te denken over jezelf. Juist als jij denkt dat je het allemaal niet meer snapt. Als jij je leeg en doelloos voelt. Als je te veel tegenwind voelt in het leven. Als jij je niet begrepen voelt. Als je bang bent. Als je niet meer weet hoe je verder moet. Als je baalt van je leven. Of als je de behoefte hebt om eens goed na te gaan denken over jouw leven. Dan kun je naar ons komen voor een Time out.

  • Toevoegen aan:
Tip op Hyves
  • Reacties:
  • Geen reacties
  • Reageren? dat kan hier onder:


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
search