Oproep

Wij zoeken ondersteuning voor de begeleiding van jongeren!

Op ongeveer 1000 km van Ede ligt in Frankrijk het plaatsje Pouzols. Hier staat onze boerderij, waar wij (Jan en Jenneke van Ee / Stichting BijdeBron) mensen opvangen en begeleiden voor een time-out periode. We werken vanuit een gezinsbegeleidingsmodel.

Wij doen dit vanuit een professioneel beroepskader, we hebben een ruime 25 werkervaring in verschillende functies in de gezondheidszorg.

Daarnaast beschikken we over de volgende relevante opleidingen: Jan heeft een HBO-SPH opleiding aangevuld met de V.O.-opleiding supervisie.

Jenneke heeft een leraren opleiding en specialisaties op het gebied van begeleiden. Met onze kinderen bieden we een vorm van gezinsbegeleiding. De jongeren zijn voor een periode (3-6 maanden) te gast. Jij, als vrijwilliger zal deel gaan uitmaken van onze kleine leefgemeenschap. Wij zoeken iemand die al wat levenservaring heeft en het leuk vindt om vanuit een christelijke visie te gaan werken. Een praktisch ingesteld iemand die wil aanpakken, heel veel energie heeft, zich makkelijk aanpast en het leuk vindt om met anderen intensief samen te leven.

We zoeken iemand op korte termijn (per direct) t/m minimaal januari 2012 , je kunt ook voor een jaar komen, we evalueren dan wel elk half jaar.

Natuurlijk maken we eerst uitgebreid kennis want het moet natuurlijk wel klikken.

De E.O. televisie een programma over ons initiatief uitgezonden, als je hier naar wilt kijken bekijk dan even deze link: www.eo.nl/portals/programs/episode.jsp?episode=8523467

  • Toevoegen aan:
Tip op Hyves
  • Reacties:
  • Geen reacties
  • Reageren? dat kan hier onder:


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
search