In de glooiende groene kampeerwei van ongeveer 1 ha hebben we 10 plekken mooi vlak gemaakt en bomen en heggetjes geplant voor extra schaduw en privacy. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom.

De boomgaard, waar een caravan te huur staat, en de kampeerwei grenzen aan de boerderij waarin we de sanitaire ruimte hebben gemaakt met een ruime badkamer (met douche, toilet en wastafel, rolstoeltoegankelijk), 2 extra douches, 2 extra wc’s, 2 wastafels, een aanrecht met koelkast en vriesvak (voor de tentkampeerders) en wasmachine. We hebben geen mogelijkheid voor het legen van chemische toiletten; als u toch een eigen toilet in uw kampeermiddel wilt gebruiken, dan alleen met biologisch afbreekbare producten en legen in de wc.

Als u wilt reserveren voor een kampeerplaats op onze kleinschalige, rustige, groene camping, neemt u dan van te voren even contact met ons op. Als u wilt reserveren, klik op Contact en u krijgt per ommegaande een antwoord formulier.


Klik op de foto's voor een grote versie.

Glooiende groene kampeerwei voor tenten en caravans in de Auvergne van ongeveer 1 ha met 10 kampeerplekken met extra schaduw en privacy en voorzien van stroom

In de boomgaard van de groene camping in de Auvergne staat een caravan te huur, maar ook ruimte is voor tenten.

Ruime groene camping met kampeerwei in de Cantal met uitstekende sanitaire voorzieningen.


Prijzen campingplaatsen met extra schaduw en privacy (evt. voorzien van stroom)Speciaal voor groepen: Tenten en een multifunctionele ruimte te huur


Groepen kunnen slapen in tenten op de kampeerwei en als extra de multifunctionele ruimte, op onze hooizolder huren, waar wij allerlei activiteiten met de jongeren doen. Deze ruimte is voorzien van een grote keuken, waar men kan koken en eten aan een grote tafel met banken.

Deze ruimte is in overleg te reserveren voor groepen van 10 à 15 personen.

In de toekomst willen we op de hooizolder een slaapgelegenheid maken.


Klik op de foto's voor een grote versie.

Uitstekende sanitaire voorzieningen met een aanrecht met koelkast en vriesvak (voor de tentkampeerders) en wasmachine

De boomgaard en de kampeerwei van de camping inde Auvergne grenzen aan de boerderij waarin we de sanitaire ruimte hebben gemaakt met een ruime badkamer, 2 extra douches, 2 extra wc’s, 2 wastafels, een aanrecht met koelkast en vriesvak en wasmachine.

Uitstekende sanitaire voorzieningen met een ruime badkamer (met douche, toilet en wastafel, rolstoeltoegankelijk), 2 extra douches, 2 extra wc’s, 2 wastafels