Zin om een keer te gaan wintersporten met het gezin op een voordelige manier? Of zin om voordelig op wintersport te gaan in het Massif Central in Frankrijk?

Wij wonen op slechts 45 minuten rijden van een zeer uitgebreid skigebied tussen de 1250m en 1850m hoogte. Dit skigebied biedt uitstekende mogelijkheden om te wintersporten. Er zijn in alle categorieën diverse mogelijkheden!

Vanaf Pouzols is het ongeveer een uurtje rijden naar diverse interessante wintersport mogelijkheden. Er is een gebied waar alle "verwende" skiërs aan hun trekken komen en er is een mogelijkheid waar de beginner op een hele prijsvriendelijke manier de fijne kneepjes onder de knie kan krijgen.


Klik op de foto's voor een grote versie.

Goedkope Wintervakantie diverse interessante en goedkope wintersport mogelijkheden op kampeerboerderij La source in Frankrijk, vlakbij het Massif Central.

Familie van Ee woont op slechts 45 minuten rijden van het uitgebreid skigebied Massif Central tussen de 1250m en 1850m hoogte. Dit skigebied biedt uitstekende mogelijkheden om te wintersporten.

Het vakantiehuisje is het gehele jaar door te huur. In de winter tijdens de wintersport tijd is het huisje goed te bewonen dankzij de hete luchtverwarming en het sfeervolle houtkacheltje.


Prachtig ski en wintersport gebied: Goedkoper en gemoedelijker dan de Alpen

Het leuke van dit prachtige skigebied is dat het naast uitstekende faciliteiten goedkoper is dan de Alpen.

Bij sneeuw tussen de 1200m en 1450 m zijn er ook minder uitgebreide, maar wat gemoedelijker en veel goedkopere skigelegenheden (ideaal voor beginners of gezinnen) op een uurtje rijden.

Wilt u meer informatie, klik op Contact en u krijgt per ommegaande een antwoord formulier.


Klik op de foto's voor een grote versie.

Goedkope Wintervakantie diverse interessante en goedkope wintersport mogelijkheden op kampeerboerderij La source in Frankrijk, vlakbij het Massif Central.

Vanaf Pouzols is het ongeveer een uurtje rijden naar diverse interessante wintersport mogelijkheden in het Massif Central, Frankrijk.

Goedkope Wintervakantie in Frankrijk in het Massif Central bij de familie van Ee op kampeerboerderij La source