Onze gîte (een klein, maar gezellig en sfeervol authentiek huisje, waar vroeger het brood in werd gebakken) is voorzien van een leefruimte met houtkachel, een badkamer (met douchecabine, wastafel en wc) en een volledig en luxe ingericht keukentje voor 4 personen.

Beneden staat een slaapbank (2 persoons, 200 x 140 cm) en er is een ladder naar een zoldertje, waar 2 eenpersoons bedden staan. Kindermeubilair is te leen. Naast het huisje is een privé terras met tuinameublement en barbeque en uitzicht op de moestuin.

Het huisje is het gehele jaar door te huur. Ook in de lente (met zijn uitbundige bloemenpracht), de herfst (met zijn indrukwekkende kleuren en nog vaak heerlijk weer overdag) en de winter is het huisje goed te bewonen dankzij de hete luchtverwarming. Naast de luchtverwarming is er ook een gezellig en sfeervol houtkacheltje.


Klik op de foto's voor een grote versie.

Deze prachtig authentieke gite in de Franse Auvergne is te huur gedurende het hele jaar.

Een prachtig authentiek vakantiehuisje te huur in de Franse Cantal. Naast het huisje is een privé terras met tuinameublement en barbeque en uitzicht op de moestuin.

Een prachtig authentiek vakantiehuisje in de Franse Cantal, Auvergne te huur gedurende het hele jaar.


Prijzen sfeervol authentiek vakantiehuisje (gite) met luchtverwarming en houtkacheltjeKlik op de foto's voor een grote versie.

Buiten de schoolvakanties is er een mogelijkheid voor logies met ontbijt in ons vakantiehuisje wat te huur is in de Auvergne.

Beneden in het vakantiehuisje staat een slaapbank (2 persoons, 200 x 140 cm) en er is een ladder naar een zoldertje, waar 2 eenpersoons bedden staan.

Gezellig en sfeervol authentiek vakantiehuisje in Frankrijk voorzien van een leefruimte met houtkachel, badkamer en een volledig en luxe ingericht keukentje voor 4 personen.


Logies en ontbijt (buiten de schoolvakanties)


Buiten de schoolvakanties is er een mogelijkheid voor logies met ontbijt (in de gîte, geheel privé, met gebruik van alle voorzieningen die daar zijn, zoals keuken, badkamer etc.)

Prijzen per nacht (inclusief lakenpakket en 2 handdoeken en 2 washandjes per persoon).

Uitgebreid ontbijt € 5,00 per persoon

Klik op contact en u krijgt per ommegaande een antwoord formulier.